GENEL DUYURU

**HOŞGELDİNİZ** BUGÜN SİZLERLE  YAZAR ... İLE YAPTIĞIMIZ RÖPORTAJ İLE KARŞINIZDAYIZ. . *** *** *** NOT: RÖPORTAJ YAPTIRMAK İSTEYENLER MAİL ADRESİMİZDEN İLETİŞİME GEÇEBİLİRLER. *** TAKİPTE KALIN...

KİTABA DAİR YAYIN AKIŞI

**HOŞGELDİNİZ** Kültür ,sanat ve edebiyat konularını içerisine alan geniş çaplı bir vizyon kanalı olan cahit TV sen iyi bir insansın ve her bilginin en sağlıklısına layıksın diyerek ten faydalı bilgiler vererek size yararlı olmaya çalışacak. . *** *** *** *** KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN...

20 Kasım 2020 Cuma

YAZAR EŞREF BOLUKÇU

1) Sizi yazmaya iten sebep neydi?

Kişisel gelişim, anne baba rehberliği, çocuk eğitimi, başarı rehberliği gibi konularda insanlara rehber olmak düşüncesiyle yazmaya başladım.

2) İlk kez ne zaman ve ne hakkında yazmaya başladınız?

Ortaokulda öğrenciyken çok kitap okurdum. Aynı zamanda yazmayı da severdim. Okuldaki kompozisyon yarışmalarına katılırdım. Bu yüzden Türkçe öğretmenim, bir yazar olabileceğimi söylerdi. İlk kez yazdığımda ortaokuldaydım ve “yardımlaşma” konulu bir yazı yazıp yarışmaya katılmıştım. Yazmamı sağlayan motivasyon buradan gelmektedir.

3) Yazdığınız eserlerde karakterlerde kendinizden parçalar oluyor mu?

Ben kişisel gelişim, anne baba rehberliği ve bu noktada çocuk eğitimi, başarı rehberliği alanlarında yazıyorum. Ele aldığım konu ile ilgili yaşantılarımı ve özel olarak yaşadıklarımı da yazıya döküyorum.
Bir yazar olarak mümkün olduğu kadar yazarları ve yazarlar dünyasını takip ediyorum. Bu anlamda sizi de takip ediyorum.

5) İlk kitabınızı bastırıp elinize aldığınızda neler hissetmiştiniz?

Sevinç, heyecan ve kaygıyı birlikte yaşadım. İlk kitabım bana müthiş bir heyecan verdiği gibi kaygılandım da. Kaygımın sebebi, kitabıma karşı eleştirilerin neler olacağı, kitabımın tutulup tutulmayacağı düşüncesiydi.

6) Kitaplarınızın başarısı sizi tatmin ediyor mu yoksa bunu önemsemeden yazmaya devam mı ediyorsunuz?

Bugün (18.11.2020) itibariyle ilk kitabımı baskı için yayınevine göndermemin yıl dönümü. Hayata Olumlu Bak isimli kitabım ile resmi olarak yazarlık adımını atmış oldum. Dolayısıyla bir yıllık süredir kitap yazarıyım. 2020 yılının salgın yılı olmasından dolayı, okuyucularla bir araya gelme fırsatım olmadı. Bu anlamda kitaplarımın başarısı için bir değerlendirme yapmak çok gerçekçi olmayacaktır. Ancak yine de yazdıklarım beni tatmin ediyor.

7) Kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

Psikolojik Danışma ve Rehberlik lisans mezunuyum. Ayrıca “Aile Danışmanlığı” eğitimi aldım. İlk kitabım olana Hayata Olumlu Bak Aralık 2019 tarihinde raflarda yerini aldı. Diğer kitaplarım: Hayata Sevgiyle Bak, Sevgi Diliyle Çocuk Eğitimi, Başarı Seninle Başlar, Çocuklara Sevgi Diliyle Allah’ı Anlatmak

8)Bana önerebileceğiniz bir kitap olsa hangi kitabı önerirdiniz?

Kendi kitabım olan Hayata Olumlu Bak’ı önerebilirim 😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz...