GENEL DUYURU

**HOŞGELDİNİZ** BUGÜN SİZLERLE  YAZAR ... İLE YAPTIĞIMIZ RÖPORTAJ İLE KARŞINIZDAYIZ. . *** *** *** NOT: RÖPORTAJ YAPTIRMAK İSTEYENLER MAİL ADRESİMİZDEN İLETİŞİME GEÇEBİLİRLER. *** TAKİPTE KALIN...

KİTABA DAİR YAYIN AKIŞI

**HOŞGELDİNİZ** Kültür ,sanat ve edebiyat konularını içerisine alan geniş çaplı bir vizyon kanalı olan cahit TV sen iyi bir insansın ve her bilginin en sağlıklısına layıksın diyerek ten faydalı bilgiler vererek size yararlı olmaya çalışacak. . *** *** *** *** KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN...

28 Şubat 2022 Pazartesi

YAZAR FATMANUR TÜRK

1)Sizi yazmaya iten sebep neydi?

Yazı yazmaya lise 2. Sınıftayken başladım. Bir gün elime geçen turuncu kapaklı küçük bir deftere o gün ne yaşadıysam yazdım ve bu bana inanılmaz iyi geldi. Ardından bunun devamını getirmeye başladım. Her gün yaşadığım en küçük ayrıntıya kadar o deftere yaşamaya başladım. Ve fark ettim ki , ben kendimi konuşarak değil yazarak ifade edebiliyorum. Konuşurken söylemem gereken şeyler ağzımdan bir türlü çıkmazken yazarken kelimeler kalemimden büyüleyici bir sekilde kâğıda dökülmeye başlıyordu. Ve böylece kendimi ifade etme seklimin yazmak olduğunu keşfettim ve yazı yazmaya başladım.

2)İlk kez ne zaman ve ne hakkında yazmıştınız?


Profesyonel anlamda yazdığım ilk eseri 2017 yılında yazmaya başladım. Ve bu bir aşk romanıydı.

3)Yazdığınız eserlerde karakterlerde kendinizden parçalar oluyor mu?

Aslında ben ilk eserim olan Gecenin Kalbinde de 2. Eserim olan Hayatı Yaşa'da da hem kendimden hemde etrafımdaki karakterlerden çok fazla parçalar taşıdım kitaplarıma. Çünkü kitaplarımda hayatta yaşadığım gerçekçi ve güzel hikayelerin var olmasını seviyorum.

4)Sevdiğiniz ve takip ettiğiniz diğer yazarlar kimlerdir?

 Lisede tanışıp hala okumayı bırakmadığım , kitaplarından ilham aldığım Pucca ve kitaplarını okuyup hayata karşı bakış açımın Hakan Mengüç sevdiğim ve takip ettiğim yazarlar.

5)İlk kitabınızı bastırıp elinize aldığınızda neler hissetmiştiniz?

Benim için büyüleyici bir andı. Kendi yarattığım ve canlandırdığım bir şeyin ellerimin arasında olması , ona dokunabilmek , kitap olduğuna tanıklık etmek unutmadığım anlardan birisi oldu.

6)Kitabın başarısı sizi tatmin ediyor mu yoksa bunu önemsemeden yazmaya devam mı ediyorsunuz?


İlk çıkan kitabımda amacım kendimi tanıtmaktı yazar olma hayaliyle çıktığım bu yolda ilk adımımı atmıştım ve dilediğimde oldu kitabımla kendimi ilk aşamada tanıttım. Ve kitabım birçok yerde satılarak tükendi. 2. Kitabımla çok daha sevileceğimi hiç tanımadığım insanlarin kalplerine ve ruhlarına dokunacağımı daha fazla tanınacağımı ve kendime ait bir kitle oluşturacağımı düşünüyorum. Ve tüm bunlar beni yeterince tatmin ediyor ve başarılı olduğumu düşünüyorum.

7) Kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

Ben Fatmanur Türk Antalya Kemer'de doğdum. 24 yaşındayım. Süleyman Demirel Üniversitesi Türk Dili Ve Edebiyatı mezunuyum. Çeşitli yerlerde ücretli yazarlık yaptım ve şimdi kendime ait eserlerim var. Gecenin Kalbi ve Hayatı Yaşa adında iki kitabım var. Hayatı Yaşa henüz yeni çıktı. Ve yazı yazmaya devam edeceğim.

8)Bana önerebileceğiniz bir kitap olsa hangi kitabı önerirdiniz?

Aslında aklıma gelen birçok kitap var ama eğer bir tane önermem gerekirse Stefan Zweig - Bilinmeyen bir kadının mektubunu önerirdim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz...