GENEL DUYURU

**HOŞGELDİNİZ** BUGÜN SİZLERLE  YAZAR ... İLE YAPTIĞIMIZ RÖPORTAJ İLE KARŞINIZDAYIZ. . *** *** *** NOT: RÖPORTAJ YAPTIRMAK İSTEYENLER MAİL ADRESİMİZDEN İLETİŞİME GEÇEBİLİRLER. *** TAKİPTE KALIN...

KİTABA DAİR YAYIN AKIŞI

**HOŞGELDİNİZ** Kültür ,sanat ve edebiyat konularını içerisine alan geniş çaplı bir vizyon kanalı olan cahit TV sen iyi bir insansın ve her bilginin en sağlıklısına layıksın diyerek ten faydalı bilgiler vererek size yararlı olmaya çalışacak. . *** *** *** *** KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN...

2 Nisan 2021 Cuma

YAZAR ESMA NUR POLAT

1)Sizi kitap yazmaya iten sebep nedir?

 Beni Roman yazmaya iten sebep kitabıma dökmüș olduğum duyguları okurlarımla paylașmak, onlarada o duyguyu hissetirebilmek. Bir çok insandan beceremezsin, bırakmalısın diye kötü tepkiler aldım. Kötü tepkiler aldığım gibi arkadașlarımdan Ve Çevremden iyi tepkilerde aldım. Hiç pes etmedim çünkü inanıyordum kendime Ve inandığım her an kim ne derse desin bașarıcağımıda biliyordum Ve bașardım. Gerçekten çok güzel bir duygu iyiki böyle bir ișe kalkıșmıșım.

2)İlk kez ne zaman ve ne hakkında yazmıştınız

kendime güvendiğim an yazmaya bașladım. İlk kitabımı duygusallık Ve trajedi kullanarak yazdım. Konusu bir annenin iç yangınlarını, evladına olan özlem Ve hasretini anlatan bir kitap. Tamamen kurgudur. Aslında bizlere annelerimizin, babalarımızın Ve evlatların değerini paha biçilemez olduğu hakkında ders veriyor.

3)Yazdığınız eserlerde karakterlerde kendinizden parçalar oluyor mu?

Yazdığım karakterlerin hiç birinde kendi hayatımı veya bașka birinin hayatını canlandırmadım. Ama ilerde hukukçu olmak istediğim için Hevidar karakterinde o rolü canlandırarak romanda böyle bir gerçeklik katmak istedim.

4)Sevdiğiniz ve takip ettiğiniz diğer yazarlar kimlerdir?

Songül Ünsal çok sevdiğim yazarlardan biridir. Hem kalemiyle olsun hem tatlı diliyle olsun birbirinden güzel kitaplarıyla insanlara hayatın güzelliklerini keșfetmesini sağlamıștır.

5)İlk kitabınızı bastırıp elinize aldığınızda neler hissetmiştiniz?

Kitabımı ilk elime aldığımda çok farklı bir duygu hissetim o duygu anlatılmaz yașanır aslında. İnsanın kendi duygularını döktüğü Ve emek harcayıp onun karșılığını alması insanı çok mutlu ediyor. Heleki kendi adına yazılan bir eser.

6)Kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

Ben Esmanur Polat 16 yașında bir yazarım. Aslen erzurumlu, doğuma büyüme izmirliyim. Kitap yazmayı seven Ve kariyerine düșkün biriyim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz...