GENEL DUYURU

**HOŞGELDİNİZ** BUGÜN SİZLERLE  YAZAR ... İLE YAPTIĞIMIZ RÖPORTAJ İLE KARŞINIZDAYIZ. . *** *** *** NOT: RÖPORTAJ YAPTIRMAK İSTEYENLER MAİL ADRESİMİZDEN İLETİŞİME GEÇEBİLİRLER. *** TAKİPTE KALIN...

KİTABA DAİR YAYIN AKIŞI

**HOŞGELDİNİZ** Kültür ,sanat ve edebiyat konularını içerisine alan geniş çaplı bir vizyon kanalı olan cahit TV sen iyi bir insansın ve her bilginin en sağlıklısına layıksın diyerek ten faydalı bilgiler vererek size yararlı olmaya çalışacak. . *** *** *** *** KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN...

15 Şubat 2021 Pazartesi

YAZAR MERVE AKYÜZ

1)Sizi yazmaya iten sebep nedir?

Aslında buna net bir cevap vermek güç. Kendimi bildim bileli bir şeyler karalıyordum, bunları da kolay kolay kimseye okutturmazdım sadece bir kaç yakın arkadaşıma , genelde beğenirlerdir. Hatta bir kere ortaokulda sanıyorum edebiyat öğretmenimiz küçük öykülerden birini çok beğenmiş ve onu alıp okul panosuna asmıştı. Onu orda gördüğümdeki heyecanımı hala hatırlıyorum.

2)İlk kez ne zaman ve ne hakkında yazmıştınız?

İlk kez orta okulda öyküler ve skeçler yazarak başlamıştım.

3)Yazdığınız eserlerde karakterlerde kendinizden parçalar oluyor mu?

Ufak tefek nümbuanslar ekliyorum ama genelde birebir karakterlere değil, örneğin satranç oynamayı seviyorum ve oldukça da tecrübeli olduğum bir oyun bu kitabımda buna yer verdim.

4)Sevdiğiniz ve takip ettiğiniz diğer yazarlar kimlerdir?

 Ahmet Ümit, Tess Gerristen

5)İlk kitabınizı bastırıp elinize aldığınızda neler hissetmiştiniz?

 Heyecan verici bir süreçti neye benzediğini bilsem de elime aldığımda işk defa görüyormuşçasına bir heyecena kapıldım tekrar. Güzel ve gurur vericiydi.

6)Kitabınızın başarısı sizi tadmin ediyor mu?Yoksa bunu önemsemeden yazmaya devam mı ediyorsunuz?

 Henüz çok yeni, şuana kadar aldığımız yorumlar güzel ve aslında şuan yazıyorum.

7)Kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

 2014 den bu yana sağlık personeli olarak çeşitli alanlarda görev yaptım, hali hazırda 112 acil sağlık hizmetlerinde Paramedik olarak görev yapmaktayım. Evliyim ve bir çocuk annesiyim.

8)Bana önerebileceğiniz bir kitap olsaydı hangi kitabı önerirdiniz?

 Ahmet Ümit - Kavim ve Monte Cristo Kontu olurdu sanırım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz...