GENEL DUYURU

**HOŞGELDİNİZ** BUGÜN SİZLERLE  YAZAR ... İLE YAPTIĞIMIZ RÖPORTAJ İLE KARŞINIZDAYIZ. . *** *** *** NOT: RÖPORTAJ YAPTIRMAK İSTEYENLER MAİL ADRESİMİZDEN İLETİŞİME GEÇEBİLİRLER. *** TAKİPTE KALIN...

KİTABA DAİR YAYIN AKIŞI

**HOŞGELDİNİZ** Kültür ,sanat ve edebiyat konularını içerisine alan geniş çaplı bir vizyon kanalı olan cahit TV sen iyi bir insansın ve her bilginin en sağlıklısına layıksın diyerek ten faydalı bilgiler vererek size yararlı olmaya çalışacak. . *** *** *** *** KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN...

13 Kasım 2022 Pazar

YAZAR HAVİN MOHUL

1)Sizi yazmaya sevk eden sebep nedir?


Beni yazmaya çocukluktan bu yana yaşamış olduklarım ve annemin yaşadıkları sevk etti. Yazmam konusunda büyük etkisi olduğunu söyleyebilirim.


2)İlk kez ne zaman ne hakkında yazmıştınız?


İlk kez ortaokulda çocuk kitabı yazmıştım ama yayınlatmadım o zaman ki Türkçe öğretmenime vermiştim yazdıklarımı. İlk kitabımı 2021 yılında yazdım gerçek kurgu karışımı bir hikaye.


3)Yazmış olduğunuz eserlerdeki karakterlerde kendinizden parçalar oluyor mu?


Evet tabi ki de oluyor. Bir nevi kitapta kendimi de yaşatıyorum. Yazarken bazen sanki o kitabın içinde ki karakter benmişim gibi yazıyorum ya da ben olsam ne yapardım der gibi yazıyorum bu beni mutlu ediyor. Kitabı okuyacak olanlarla sanki sohbet havasına girecekmişim gibi geliyor.


4)Sevdiğiniz ve takip ettiğiniz diğer yazarlar kimlerdir?


En sevdiğim yazar Ahmet Ümit bunun yanı sıra arkadaşlıklarını da çok sevdiğim yazar Selin Basmacı, Tuğra Çakın ve Zeynel Esetekin.


5)İlk kitabınız bastırıp elinize aldığınızda neler hissettiniz?


Kitap basım sürecinde çok çok heyecanlıydım ve kitabı ilk elime aldığımda evet dedim gerçekten yapabildim. Çok mutlu olmuştum kendime olan güvenim daha da artmıştı bir nevi kendi kendime gurur duymuştum. İçimde ki çocuk benimle gurur duymuştu.


6-Kitaplarınızın başarısı sizi tatmin ediyor mu?


Elbette ediyor, başarmış olduğunu bilmek mutlu ediyor. İnsanların okuduğunu bilmek, yazdığım cümlelerde kendilerini bulmalarını bilmek çok güzel ve mutlu edici bir durum.


7) Kendinizi kısaca tanıtır mısınız?


Ben Havin 21 yaşındayım aslen Karslı'yım. Yaklaşık on bir yıldır ailem ile beraber Antalya’da yaşıyorum. Okul öncesi öğretmenliği yapıyorum. Kitap okumayı gezmeyi ve sevdiğim insanlarla vakit geçirmeyi seviyorum. Kendime güveniyorum enerjisi yüksek bir insanim sezgilerim güçlüdür rahatıma aşırı düşkünümdür.:)


8) Bana kitap önerecek olsaydınız ne önerirdiniz?


Size kitap önerecek olsam bu hiç kuşkusuz dokuz yaşında ilk kitap okumaya başladığım kitap olan Raşit Anaral’ın Beni Yuvada Unuttular kitabı olurdu. Gerçek anlamda beni etkileyen ve tekrar tekrar okuduğum bir kitap.

 

 

                                            

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz...