GENEL DUYURU

**HOŞGELDİNİZ** BUGÜN SİZLERLE  YAZAR ... İLE YAPTIĞIMIZ RÖPORTAJ İLE KARŞINIZDAYIZ. . *** *** *** NOT: RÖPORTAJ YAPTIRMAK İSTEYENLER MAİL ADRESİMİZDEN İLETİŞİME GEÇEBİLİRLER. *** TAKİPTE KALIN...

KİTABA DAİR YAYIN AKIŞI

**HOŞGELDİNİZ** Kültür ,sanat ve edebiyat konularını içerisine alan geniş çaplı bir vizyon kanalı olan cahit TV sen iyi bir insansın ve her bilginin en sağlıklısına layıksın diyerek ten faydalı bilgiler vererek size yararlı olmaya çalışacak. . *** *** *** *** KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN...

5 Eylül 2023 Salı

Tanzimat edebiyatının önemli yazarlarından Samipaşazade Sezai'nin "Küçük Şeyler" adlı eserini inceleyeceğiz



Merhaba değerli okuyucular

Tanzimat edebiyatının önemli yazarlarından Samipaşazade Sezai'nin "Küçük Şeyler" adlı eserini inceleyeceğiz. Gelin, bu eserin sıcacık dünyasına birlikte adım atalım.

"Küçük Şeyler," Türk edebiyatının ilk öykü kitaplarından biridir ve 1891 yılında yayımlanmıştır. Samipaşazade Sezai'nin öyküleri, günlük yaşamın içinden alınmış anekdotlarla doludur.

Eser, sade ve samimi bir dil kullanarak İstanbul'un o dönemdeki hayatını ve insan ilişkilerini yansıtır. Sezai, günlük hayatta yaşanan "küçük şeyleri" ele alırken, okuyucuya içten ve samimi bir pencere açar.

"Küçük Şeyler," günlük hayatın karmaşıklığını sade bir dille anlatarak, okuyucuya gülümsemeyi ve düşünmeyi sunar. Sezai'nin karakter çizimleri ve hikayeleri, dönemin sosyal dokusunu da yansıtarak tarihsel bir değer taşır.

Eğer sıcak, samimi ve günlük hayata dair öyküler arıyorsanız, "Küçük Şeyler" tam da sizin için bir eser olabilir. Samipaşazade Sezai'nin içten anlatımı, eseri okuyanları bir zaman yolculuğuna çıkarır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz...