GENEL DUYURU

**HOŞGELDİNİZ** BUGÜN SİZLERLE  YAZAR ... İLE YAPTIĞIMIZ RÖPORTAJ İLE KARŞINIZDAYIZ. . *** *** *** NOT: RÖPORTAJ YAPTIRMAK İSTEYENLER MAİL ADRESİMİZDEN İLETİŞİME GEÇEBİLİRLER. *** TAKİPTE KALIN...

KİTABA DAİR YAYIN AKIŞI

**HOŞGELDİNİZ** Kültür ,sanat ve edebiyat konularını içerisine alan geniş çaplı bir vizyon kanalı olan cahit TV sen iyi bir insansın ve her bilginin en sağlıklısına layıksın diyerek ten faydalı bilgiler vererek size yararlı olmaya çalışacak. . *** *** *** *** KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN...

8 Eylül 2023 Cuma

Osmanlı edebiyatının önemli isimlerinden Ahmet Mithat Efendi'nin "Esrâr-ı Cinâyât" adlı eserini ele alacağız.




Merhaba değerli kitapseverler

 Osmanlı edebiyatının önemli isimlerinden Ahmet Mithat Efendi'nin "Esrâr-ı Cinâyât" adlı eserini ele alacağız.

Ahmet Mithat Efendi, 19. yüzyılın sonlarına doğru yaşamış olan ve eserleriyle dönemin sosyal, kültürel ve edebi atmosferini yansıtan bir yazardır. "Esrâr-ı Cinâyât," onun polisiye ve gizem türündeki eserlerinden biri olarak öne çıkar.

Kitap, dönemin İstanbul'unun sokaklarında geçen bir cinayet hikayesini anlatır. Baş karakter Mürşit Bey, İstanbul'un tanınmış simalarından biridir ve olayların aydınlatılması için gizemli olayları çözmeye karar verir. Esrarengiz cinayetleri çözmeye çalışırken okurları da heyecanlı bir yolculuğa çıkarır.

Ahmet Mithat Efendi, "Esrâr-ı Cinâyât"ta gizemi ustaca işlerken aynı zamanda dönemin İstanbul'unun atmosferini de detaylı bir şekilde yansıtır. Kitap, polisiye türünün yanı sıra bir dönem tablosu olarak da değerlendirilebilir.

"Esrâr-ı Cinâyât," hem gizem dolu bir hikaye hem de Osmanlı İstanbul'unun detaylarına tanıklık etmek isteyenler için keyifli bir eser sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz...